De kampioenen van Enter UPDATE

Een mooie keuringsdag met goed vee leverde vandaag in Enter fraaie kampioenen op. De Woeste Hoeve uit Hoogwoud behaalde zowel bij de vrouwelijke als mannelijke dieren het Algemeen Kampioenschap van de dag. Jury in Enter was Louis Lardiere uit Frankrijk.

Kampioen vrouwelijk tot 1 jaar werd Trofee van de Woeste Hoeve v. Jasmin van fokker Johan Schilder. Aangewezen als Miss Toekomst werd Ultime van de Woeste Hoeve v.Horfe eveneens van Johan Schilder. Bij de stieren tot 1 jaar was de titel weggelegd voor Texas van de Woeste Hoeve v.Macao, eveneens van fokker Schilder. Texas werd ook Mister Toekomst en veroverde het Algemeen Kampioenschap bij de stieren.

Bij de vaarzen tussen 1 en 3 jaar was het Malien-dochter Tatjana van de Woeste Hoeve die aangewezen werd als kampioen en later op de dag beslag legde op het Algemeen Kampioenschap. Bij de stieren was het Structure van de Woeste Hoeve v.Popeye van de Woeste Hoeve die voor Johan Schilder nog een kampioenstitel veroverde.

De oudere koeien kregen een fraaie kampioen in D.C. Online v.Fromant van de Menningweer uit Grootschermer. Fokker is G. en L. Kellerwessel uit Duitsland.

Kijk HIER (https://www.blondestamboek.nl/content/24952/download/clnt/105254_Enter_2023_Blond_uitslag_-_kopie.pdf)  voor de uitslagen.

Foto’s: Theo Janssen

kampioenen kampioenen
Trofee vd WH Trofee vd WH
Texas vd WH Alg Kamp mnl Texas vd WH Alg Kamp mnl
Tatjana vd WH Algeheel Kampioen vrl Tatjana vd WH Algeheel Kampioen vrl
Structure vd WH Structure vd WH
D.C. Online D.C. Online
Ultieme van de Woeste Hoeve Ultieme van de Woeste Hoeve