Het neusje van de zalm is aanwezig op de Jongveekeuring in Koekange

Op de keuring a.s. zaterdag in Koekange is de top van het Nederlandse jongvee present. Maar liefst 65 dieren van 19 inzenders staan in de catalogus.

De Blondekeuring is opengesteld voor vrouwelijke dieren vanaf 6 maanden tot 30 maanden. In de drie rubrieken tussen 12 en 18 maanden zal het een mooi weerzien zijn met de beste dieren van de keuring in Enter vorig jaar en winnaars van de jongveekeuring in 2023. Een mooi moment dus om te zien hoe deze beloftes zich hebben ontwikkeld.

In de ring komt Miss Toekomst van Enter Ultime van de Woeste v.Horfe, kampioen in haar leeftijdsklasse in Enter Trofee van de Woeste Hoeve v.Jasmin en reservekampioen tot 1 jaar in Enter Turquoise v.Naruto. Ook een andere reservekampioen van Enter Tripoli van de Menningweer v.Horfe en rubriekswinnaar van Koekange 2023 Ti Amo van de Woeste Hoeve v.Junior. In de laatste rubriek van dieren tussen 24 en 30 maanden zien we Tatjana van de Woeste Hoeve v.Malien terug. Zij was de Algeheel Kampioene van Enter 2023.

Om 9.00 uur begint de keuring op de Boerlanderij aan de Oshaarseweg 39 in Koekange. 

Kijk HIER (https://www.blondestamboek.nl/content/24952/download/clnt/107377_Rubrieken_indeling.pdf) voor de rubrieken.

Kom naar Koekange (https://www.canva.com/design/DAGB6M1NT-Q/Aal11InEZ06YRLw5s2hOJg/watch?utm_content=DAGB6M1NT-Q&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=editor)

Koekange keuring flyer png Koekange keuring flyer png