Inloggen en aanmelden online BAC-veiling

Zaterdag 28 september wordt de BAC-stierenveiling gehouden op het centraal opfokstation BAC in Laren. De veiling is fysiek op het opfokstation en gelijktijdig online. 

De online veiling is te volgen op Farmersbid.com (https://www.farmersbid.com/nl) Hier kunt u ook alle stieren bekijken op video. Om aan deze veiling te kunnen deelnemen en te kunnen bieden dient u zich vooraf te registreren (https://bid.farmersbid.com/register).

De BAC stieren worden om 11.00 uur gepresenteerd in de ring en worden opgeboden. De hoogste bieder incasseert 2% plokgeld. Na een gezamenlijke lunch aangeboden door Natuurvlees-Nederland volgt om 14.00 uur de definitieve veiling onder de hamer van veilingmeester Adrion van Beek.

Met een aanbod van een bijzonder goede lichting jonge fokstieren die veel raskwaliteit en bespiering laten zien belooft het zaterdag 28 september een fantastische dag te worden met een mooie gelegenheid elkaar weer te ontmoeten tussen de Blondes aan de Beuzelshoek 2 in Laren!

Kijk HIER (https://www.blondestamboek.nl/pg-24952-7-46383/pagina/veiling_bac-stieren_28_september_2024.html) voor het aanbod en video (https://www.youtube.com/watch?v=1qpFK315MN8&t=18s)

veiling veiling