Blond Youth themadag ‘Voeding’

Zaterdag 26 oktober 2024 wordt op het zoogkoeienbedrijf van de familie Weijers een themadag voeding georganiseerd voor de jeugd van het Blonde d’Aquitaine stamboek. Samen willen we er een gezellige en informatieve dag van maken!

Familie Weijers heeft op de grens tussen Nederland en Duitsland een uniek concept! Namelijk, een zoogkoeienbedrijf met opfok, eigen ambachtelijke slagerij & eigen supermarkt waarin het Blonde d’Aquitaine vlees wordt verkocht aan de consument.
Kortom! De hele keten in eigen beheer. 

Naast een rondleiding over het bedrijf worden we door Bertus Lenferink (rundvee voerspecialist & mede-eigenaar van RumiVar) bijgepraat over het optimaal voeren van zoogkoeien en mestvee, volledig toegespitst op ons ras Blonde d’Aquitaine!

Daarnaast komt ook Edward van den Elsen (eigenaar van MijnVoer.nl) vertellen over het belang van onafhankelijk voeradvies & het versterken van jouw inkooppositie.

Tussentijds wordt een heerlijk lunch verzorgt en na afloop hadden we gedacht om gezamenlijk (voor de liefhebbers) af te reizen naar Høken en Hakselen te Loosbroek.
Dit staat bekend als het grootste en gezelligste hakselfeest van Nederland!

Interesse? Meld je aan bij:
Martijn van den Berkmortel:             00316-512 653 93
Monique van Dorresteijn:                 00316-111 302 86

Ook mee naar Høken en Hakselen te Loosbroek? Regel dan a.u.b. zelf een kaartje!
 www.hokenenhakselen.nl (https://www.hokenenhakselen.nl/)        

We zien jullie graag 26 oktober 2024 om 10:00u op:
Kleefseweg 97
6599 AB
Ven-Zelderheide

 

BLONDE YOUTH logo- BLONDE YOUTH logo-
logo logo
logo- logo-